Teaser en een verzoekje

SHARE :

(2) comments

Ingrid-Marie De Bruyker
4 maanden ago · Beantwoorden

Hallo Martinus.

Stresskip? Dat gegeven ken ik ook soms wel eventjes maar zoals je zegt. ZEN…ZEN!
Fijn dat ik u via het profiel van Els De Wilde tegenkom.
Ik ben namelijk ook aan het schilderen en zou graag over 1 á 2 jaar best wel eens mijn eerste tentoonstelling organiseren. Alleen weet ik niet zo goed wat er allemaal bij komt kijken, hoe pak je dit Aan?
U heeft reeds meer jaren ervaring…Ik ben een laatbloeier.
Is het nu september 2019 dat u opnieuw tentoonstelt? Zo Ja, ben ik geïnteresseerd. Zou ik mogelijks op de vernissage uitgenodigd kunnen worden. Want dan bent u er zeker wel en ik had graag met u kennis gemaakt. Uw werken spreken mij aan. Al zijn ze volledig verschillend van wat ik nu doe. Maar in de fotografie hou ik ervan om de natuur vast te leggen.
Zo..Ik wens u verder heel veel creativiteit en licht toe.
Fijne dag nog.
Met vriendelijke groeten Ingrid-Marie De Bruyker

Martinus
4 maanden ago · Beantwoorden

Hallo, Ingrid-Marie! 🙂

Bij deze een poging tot antwoorden middels een video. Ik kwam pas na de opname erachter dat het beeld niet op de juiste pixeldichtheid stond ingesteld. Enfin. Zie onderstaande YouTube-link:

https://www.youtube.com/watch?v=_jQFE57XEDg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.