Jackology

Jullie weten dat ik al lange tijd bij een kunstenaarsgezelschap hoor dat La Ville Perdue heet. Een paar jaar geleden heb ik nog een stukje geschreven over één van de projecten daarvan, waar ik ook aan meedeed. De kapitein die aan het roer staat van die organisatie heeft een mooi nieuw platform uitgewerkt, maar ditmaal voor muzikanten: Jackology.

Omdat het beter is de bezieler ervan, Bob Minne, het uit te laten leggen, laat ik hem hier even aan het woord:

Tiny Desk Concerts, Deezer Station, Live @KEXP,… een aantal van de meest succesvolle youtube kanalen in de wereld met miljoenen abonnees en kijkcijfers waar de traditionele media stil van worden. Live muziek sessies van hoge kwaliteit met performances om van te snoepen maar wel enkel met artiesten die al wereldberoemd zijn en steeds onder controle van de mainstream media zelf. Een volledig exclusief ‘top-down’ proces.

Jackology is uw underdog maar dan in de vorm van een wolf die kunst uitademt. Een online platform voor en door artiesten waar alles van waarde zich weert als de wind. Een ‘bottom up’ concept met een oog voor wat nog puur is en de nadruk op kwaliteit. Een multidisciplinair podium met muziek als speerpunt en de missie om zowel de parels als de zwijnen mooier te maken…

One of these magical backdoors inside the matrix…

A ship for forest nymphs, lost knights, romantic wolves, troubadours and old school pirates.
A hidden artistic oasis for the wicked.
A dream, a whisper…

Welcome to our underground lair.
You’re just in time.
Enjoy the show…

Kus & Klauw

Martinus Geschreven door:

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.